Routebeschrijving


Klik op de plattegrond voor een Google Map routebeschrijving of lees de tekst hieronder.

Openbaar Vervoer

 • Tramlijn 1:
  Uitstappen bij de halte Hoekenes. De brug aflopen in de richting van het park. U loopt op de Pieter Calandlaan. De kerk is aan de rechterkant vlak na het park. Nog iets verder doorlopen. De ingang van de kerk is rechts.
 • Tramlijn 17:
  Uitstappen bij de halte Hoekenes. De brug aflopen in de richting van het park. Na het park linksaf slaan de Wolbrantskerkweg in. Het park bevindt zich aan uw linkerhand. Verder lopen. Verderop komen er huizen aan de linkerkant. Doorlopen. De naam van de straat verandert in Koos Vorrinkweg. Doorlopen tot u een groot kruispunt met verkeerslichten en een trambaan tegenkomt. De straat die u tegenkomt heet de Pieter Calandlaan. Linksaf slaan. Links voor u staat de kerk. Nog een stukje doorlopen. De ingang van de kerk bevindt zich links.
 • Buslijn 63:
  Uitstappen bij de halte Koos Vorrinkweg. Lopen in de richting van de Koos Vorrinkweg. Niet in de richting van de Albert Heijn. Bij de Koos Vorrinkweg ziet u de kerk links voor u. De Koos Vorrinkweg oversteken en een stukje doorlopen. De ingang van de kerk bevindt zich links.
 • Buslijnen 61 en 69:
  Uitstappen bij de halte Pieter Calandlaan. Loop op de Baden Powellweg langs de school in de richting van de Pieter Calandlaan. Sla rechtsaf de Pieter Calandlaan in. Loop langs de winkels (o.a. een Albert Heijn) totdat u verkeerslichten tegenkomt. Dit is de kruising met de Koos Vorrinkweg. U ziet de kerk links voor u. De Koos Vorrinkweg oversteken en een stukje doorlopen. De ingang van de kerk bevindt zich links.

Auto

 • Vanaf Amsterdam Centrum / A10:
  Afslag S106 Osdorp. Volg de borden naar Osdorp. U rijdt over de Cornelis Lelylaan. Eenmaal aangekomen in Osdorp slaat u linksaf de Meer en Vaart in. U rijdt tot de eerste kruising met verkeerslichten. Dit is het einde van de Meer en Vaart. U slaat rechtsaf de Pieter Calandlaan in. Vrijwel meteen komt u weer verkeerslichten tegen. U gaat rechtdoor. U rijdt door tot u over een brug gaat. Nadat u de brug over bent gegaan bevindt de kerk zich rechts. Bij de verkeerslichten is de kruising met de Koos Vorrinkweg. Als u rechtsaf slaat kunt u in die wijk zoeken naar een parkeerplek.
 • Vanaf Den Haag / Schiphol / A4 / A5:
  Bij het knooppunt Badhoevedorp volgt u de borden richting Badhoevedorp / Haarlem. Zie verder routebeschrijving vanaf A9.
 • Vanaf Haarlem / Beverwijk / A9:
  Afslag 7 S106 Badhoevedorp / Lijnden / Amsterdam – Osdorp. Volg de borden richting Amsterdam – Osdorp. U rijdt over de Amsterdamse Baan. U gaat over een beweegbare brug en aan uw linkerhand is een tankstation. U rijdt over de Ookmeerweg. Bij de verkeerslichten gaat u rechtsaf en volgt u de route S107. U rijdt door een straat met de naam “De Alpen”. U blijft door rijden over een brug en een rotonde met de naam Ecuplein. U blijft doorgaan langs het winkelcentrum. U rijdt nu over de Pieter Calandlaan. U komt langs diverse verkeerslichten. Na de winkels ziet u aan uw linkerhand het tuincentrum Osdorp. De derde groep verkeerslichten is op de kruising met de Baden Powellweg. U blijft door rijden. Aan uw linkerhand zijn weer winkels en is er ook een Albert Heijn. De volgende verkeerslichten zijn bij de Kruising met de Koos Vorrinkweg. De kerk is links voor u te zien. Als u linksaf de Koos Vorrinkweg in slaat kunt u in die wijk zoeken naar een parkeerplek.