Vaccinaties GGD Amsterdam in Pauluskerk

De GGD mag vanaf eind oktober weer vaccineren in de wijken en dus ook bij ons in de kerk.

8 November en 7 december zijn de eerste data die bekend zijn dat de GGD weer komt vaccineren in de Pauluskerk. De inloop is vrij: u hoeft dus geen afspraak te maken. U bent welkom tussen 13.00 en 17.30 uur.
Zodra er meer data bekend zijn laten wij u dat weten.

Wilt u vóór die tijd uw vaccinatie halen in Nieuw West, dan kan dat op afspraak op de volgende locaties:

Plaza Stadsdeelkantoor Nieuw-West (Tuinstadhuis) Plein ’40-’45
Amsterdam Nieuw-West   Openingstijden: Dagelijks van 09.00 – 16.00 uur.
Vanaf 10 oktober: dagelijks van 08:00 – 20:00 uur  De vaccinatielocatie zit in het Plaza van het Stadsdeelkantoor Nieuw-West. U gaat via de witte tent naar binnen. Komt u met de auto? In de buurt is betaald parkeren.Komt u met de fiets? Aan de zijkant van het gebouw zijn genoeg plekken om de fiets te stallen.

Coronabalie Ru Paré Chris Lebeaustraat 4
1062 DC Amsterdam Nieuw-West   Openingstijden: Dagelijks van 09.00 – 16.00 uur.
Vanaf 10 oktober: dagelijks van 09:00 – 16:00 uur  

Het RIVM zegt het volgende over samenloop van de Coronavaccinatie met de griepprik :
Coronavaccinatie en griepprik vallen samen
Dit najaar mag iedereen vanaf 12 jaar een extra coronavaccinatie halen. Kwetsbare groepen en ouderen worden eerst uitgenodigd. Dit is dezelfde doelgroep als de doelgroep van de griepprik. Daardoor krijgen deze mensen kort op elkaar of tegelijkertijd de uitnodigingen voor de griepprik en de coronavaccinatie. De coronavaccinatie haalt u bij de GGD (Gemeentelijke Gezondheidsdienst). De griepprik haalt u bij de huisarts. Voor de duidelijkheid ontvangt u daarom verschillende uitnodigingen. Het is veilig om de twee vaccinaties op dezelfde dag of kort na elkaar te krijgen.’ (Bron: https://www.rivm.nl/griep-griepprik/griepprik/griepprik-en-covid-19)

Dit vind je misschien ook leuk...