na 1 juni hoe te reserveren

WIJ VRAGEN U DAN TE RESERVEREN. U LEEST HIERONDER HOE DAT KAN.

Lijst met datum, tijd en wanneer reserveren (zie liturgisch rooster)

Voor de maand juni zijn de meeste vieringen in de Pauluskerk gepland. Onder voorbehoud zijn er ook zondagse vieringen in de Verrijzeniskerk. De kerken van het Nieuwe Verbond en de Pancratius blijven tot nader order gesloten. Komt u normaal in één van de genoemde kerken? Wij zijn nu één parochie, dus u kunt nu (tijdelijk) voor een viering in een andere kerk kiezen.

De Nederlandse bisschoppen hebben naar aanleiding van de geleidelijke versoepeling van de coronamaatregelen uitgebreide protocollen opgesteld en het kerkbestuur heeft een gebruiksplan voor de kerken in onze regio Amsterdam Nieuw-West opgesteld.

Een onderdeel daarvan is een RESERVERINGSSYSTEEM, omdat het totale aantal deelnemers aan een viering beperkt moet blijven tot dertig personen. Wel heeft het bestuur in samenwerking met de pastor ervoor gezorgd, dat er veel meer vieringen zijn dan normaal. Voor juni kunt u uitsluitend één viering per keer reserveren, maar wel voor meer personen uit uw gezin. Er zal helaas op de zondagen geen plaats zijn voor iedereen, dus het is aan te raden voor een andere dag te gaan kiezen. Het reserveren gaat TELEFONISCH deze maand. U leest hieronder wanneer en hoe dat kan.

BENT U NOG GEZOND EN HEBT U GEEN CORONA-KLACHTEN? DAN KUNT U EEN PLAATS RESERVEREN.

Wij vragen u veel geduld te hebben, want de telefoonlijn kan lang bezet zijn. Ook kan het zijn dat de door u gekozen viering al vol zit. U kunt dan een andere viering kiezen.

Telefoonnummers

Pauluskerk: 020 – 6191766

Verrijzeniskerk: 06-28747588 (onder voorbehoud) Kijk a.u.b. voor actuele gegevens op de website van onze parochie: www.devierevangelistenamsterdam.nl

Reserveringsmoment: alleen tijdens de aangegeven momenten, altijd tussen 14.00 en 17.00u, steeds twee of meer dagen eerder dan de viering plaats vindt.

Dit vind je misschien ook leuk...